Meer weten over JCI Arnhem en haar projecten?

Meld je aan en maak kennis met de leden van de Kamer!

Word ook lid van JCI Arnhem

Binnen JCI Arnhem heb je de mogelijkheid om te leren van de dingen die je samen onderneemt. Persoonlijke ontwikkeling en leren samenwerken met verschillende disciplines en organisaties staat voorop.

Wil je graag met ons kennis maken en bekijken of  JCI Arnhem goed aansluit bij jouw verwachtingen? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek door onderstaand formulier in te vullen. Indien je aan alle toelatingscriteria voldoet nodigen we je graag uit voor een kennismaking!

Meld je aan
  •  
  •  
  •  
  •  
Hoe zit het met mijn privacy?

We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en gebruiken de door jou ingevoerde gegevens uitsluitend voor een screening. Komt het niet tot een lidmaatschap, dan worden je gegegevens verwijderd.

Wat zijn de toelatingscriteria?

Om lid te kunnen worden van onze Kamer woon of werk je in Arnhem of omgeving en ben je ouder dan 23 jaar en jonger dan 40 jaar. De periode van het aspirant-lidmaatschap duurt 6 maanden waarna je (samen met andere aspiranten) een installatieproject organiseert. JCI Arnhem streeft verder naar diversiteit. Dit betekent in principe niet meer dan 2 dezelfde beroepen (of functies binnen dezelfde branche) lid kunnen worden van onze Kamer. Tot slot vragen wij leden om commitment en het regelmatig bijwonen van de activiteiten van de Kamer.