Alle senatoren

van JCI Arnhem op een rij

Senatoren

Leden die zich gedurende langere tijd buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor de JCI-organisatie en dit op alle JCI-terreinen hebben getoond, kunnen worden voorgedragen voor het internationaal erelidmaatschap, ofwel de status van Senator. Via het Kamerbestuur en vervolgens het nationaal bestuur van JCI wordt een verzoek hiertoe ingediend bij het JCI-secretariaat in de Verenigde Staten.

Tijdens een feestelijke gelegenheid wordt het Senatorschap uitgereikt in aanwezigheid van een bestuurslid van JCI Nederland, de Nederlandse Senaat en JCI-vrienden en -vriendinnen van de nieuwe Senator, die als het goed is totaal verrast wordt.

Als Senator heb je het levenslange recht alle evenementen van je eigen Kamer, JCI Nederland en JCI bij te wonen. Daar staat tegenover dat je, omdat je je zo verdienstelijk hebt gemaakt voor JCI, een groot netwerk hebt kunnen opbouwen. Wanneer de Kamer waaruit je afkomstig bent een beroep op je doet om steun bij bijvoorbeeld een project, wordt van je verwacht dat je daaraan mee werkt. Nee zeggen is dan (moreel) geen optie. Ook mogen senatoren die boven de 40 zijn ongevraagd en gevraagd advies geven tijdens de ALV’s.

JCI Arnhem telt momenteel 21 senatoren die allen op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd aan JCI. Onderstaand een overzicht van onze senatoren (in willekeurige volgorde):

J. Krill
T. Lekkerkerker
M. Mazarakis
P. Meijwaard
D. van der Meer
W. Scholten
P. Tattersall
F. Versteegh
A. Vrieselaar
N. Vullings
C. Burink

J. Barink-Holtland
P. Baselaar
A. van den Berg
R. Boonk
R. Bridié
W. Cambier van Nooten
G. van Dalen
L. Derksen
E. van Hamersveld
G. van Hemmen