2018 muzikaal afgesloten

Geplaatst op 16-12-2018

Zaterdag 15 december kwamen de leden van JCI Arnhem bij elkaar voor de laatste activiteit van dit jaar: het jaarfeest! Onder het genot van een drankje namen verschillende teams het tegen elkaar op in de muzikale pub quiz die bij en door Café Nescio werd georganiseerd.

Na de pub quiz werden Marijke en Tjitze verrast met het Erelidmaatschap als dank voor hun jarenlange inzet voor JCI Arnhem. Onder toeziend oog van de overige leden en een aantal vrienden en (oud-)bekenden werd hen onder luid applaus het bijhorende pinnetje opgespeld.

De vergrijzing begint ook bij JCI Arnhem serieuze vormen aan te nemen. JCI Arnhem is volgens de statuten een club voor ondernemende mensen tot veertig dit jaar. Maar liefst 4 leden werden dit jaar veertig en werden zaterdag ‘geknakt’. Tenslotte werd er ook afscheid genomen van twee leden die het lidmaatschap in het afgelopen jaar beëindigden. 

Namens het bestuur en alle leden van JCI Arnhem danken we Marijke, Tjitze, Jurjen, Chantal, Linda en Duco voor al het plezier dat wij in de afgelopen jaren met hen mochten hebben!  

Voorts wenst JCI Arnhem iedereen hele fijne kersdagen en een bijzonder gelukkig en leerzaam 2019 toe!