Chantal Burink ontvangt Senatorship JCI

Geplaatst op 12-03-2018
« Terug naar Nieuws

JCI Arnhem lid Chantal ontvangt Senatorship JCI

Wat op 11 maart 2018 begon als de jaarlijkse winterwandeling van JCI Arnhem, eindigde in een speciaal moment: het benoemen van Chantal tot senator. Gezien haar toewijding en ambassadeurschap voor JCI (zowel voor JCI Arnhem, JCI Nederland en JCI Internationaal) een eer die haar zeker toekomt.

Bij zo’n heugelijk moment moet natuurlijk samen met de Arnhemse JCI leden even stilgestaan worden. De landelijk voorzitter, de voorzitter van de Senaat en een schare landelijke JCI vrienden hadden zich in stilte verzameld voor een aantal mooie speeches. Met mooie woorden en een terecht applaus werd Chantal lichtelijk overvallen!

De stille en oprecht gewaardeerde kracht

Er waren mooie woorden van de landelijk voorzitter Renée van der Zwan, de voorzitter van JCI Arnhem Geert Exalto en Rutger Westenburg de voorzitter van de Senaat. Voor Chantal een apart moment, omdat ze zich liever op de achtergrond houdt dan in de spotlights staat. Deze keer kon ze echter niet aan de spotlight ontkomen. En dat is op basis van haar jarenlange toewijding aan JCI terecht en verdient!

Chantal is begonnen bij JCI Alphen aan de Rijn en heeft daarna de overstap naar Arnhem gemaakt, daarnaast bleef ze landelijk en internationaal actief. Chantal is bij veel projecten betrokken geweest: altijd met maximale inzet en betrokkenheid.

Lekker aan de slag

heeft landelijk een grote rol gespeeld bij het afgelopen wereldcongres en de organisatie van Dutch Academy. Maar die landelijke inzet zorgt er gelukkig niet voor dat Chantal JCI Arnhem er ‘een beetje bij laat hangen’. Ook in JCI Arnhem zet ze zich in voor veel projecten, zoals de kerstbrodenactie voor de Stichting Bio, ons eigen Wereld Congres project en recent nog het snoeien in de fruitbomengaard van zorg boerderij De Buitenplaats.


Chantal, namens JCI Arnhem van harte gefeliciteerd met het ontvangen van het ‘life-time membership’ van de JCI in de vorm van het Senatorship. Wij zijn er trots op dat je Senator bent geworden en dat je daarmee nog lang aan JCI Arnhem en JCI Nederland verbonden blijft. En misschien nog wel het mooiste: je mag nu gevraagd én ongevraagd advies geven! Wij kijken er al naar uit… :-)