Winterwandeling 2020 bij Stichting Bio

Geplaatst op 13-01-2020
« Terug naar Nieuws

Bij Stichting Bio op visite

Afgelopen zondag was een grote groep JCI-ers te gast bij Stichting Bio voor de aftrap van het nieuwe jaar. Na een korte speech van onze voorzitter en een toast op 2020, leidde directeur Frans Wientjes ons richting het belevingspad. Een pad met speeltoestellen die verschillende zintuigen prikkelen. En, volgens Frans een pad dat voor ontzettend veel plezier bezorgt. Niet alleen voor (meervoudig) gehandicapte kinderen, óók voor alle broertjes en zusjes. Als JCI Arnhem mogen we er trots op zijn dat we dit fantastische project met de opbrengst van het Sonsbeek Open 2018 hebben weten te financieren.

Aansluitend was het de bedoeling om langs een mooie route door het prachtige bos te wandelen. Een route die jaarlijks door velen hardlopend wordt afgelegd tijdens de door Stichting Bio georganiseerde Biothlon hardloopwedstrijd.

Helaas gooide regen roet in het eten waardoor iedereen snel de warmte van de manege-kantine op zocht. Daar werd voor de inwendige mens gezorgd en mochten de kinderen onder begeleiding met paard of pony door de bak lopen. Met name voor de kleintjes een hele ervaring!